Bekijk het profiel van Gielkens ConsultancyInformatie over de diensten van Gielkens ConsultancyLees meer over de aanpak van Gielkens ConsultancyNeem vrijblijvend contact op met Gielkens Consultancy

 

 

Coaching

Vanuit een vertrouwensrelatie word je je meer en meer bewust van jouw eigen gevoel en talenten. Beide leer je via een aantal open en eerlijke gesprekken beter (her- en er-)kennen.
Dit helpt je om jouw visie helder te krijgen, jouw wensen en doelen concreet te formuleren en een passende strategie te ontwikkelen om die ook te bereiken. Hierdoor krijg je (meer) plezier in je werk, meer (zelf-)vertrouwen en succes!

Als teamcoach maak ik jullie team (en de leider) bewust van jullie huidige status quo en de afzonderlijke posities. Vanuit vertrouwen beweeg ik je team om steeds meer transparant te worden, samen richting te bepalen en eigenaarschap te nemen van jullie gezamenlijke doelen.
Om zo via verbeterde samenwerking (échte verbinding) meer resultaten en groei van jullie team en jullie afzonderlijke teamleden te bereiken.

 Bezoekadres: Gielkens Consultancy - Het Bergske 2 - 6417 GN Heerlen - Telefoon: 045 566 14 24 - Mob: 06 1138 1070
Email:info@gielkensconsultancy.nl

Leveringsvoorwaarden